Wednesday , 6 July 2022

In atentia politistilor rezervisti !

Tribunalul Bucuresti, prin recenta hotarare nr.7121/2020, confirma furtul savarsit in dauna politistilor aflati in rezerva .

Din anul 2017, politistilor rezervisti, li s-a furat procentul de 10%  de care trebuiau sa beneficieze conform Legii nr.152/2017.

Solicitam conducerii Ministerului Afacerilor Interne , Guvernului Romaniei, sa analizeze aceasta situatie, sa constate discriminarea la care au fost supusi politistii rezervisti si in consecinta, sa dispuna masuri de eliminare a acestei discriminari, respectiv de recuperare a prejudiciilor create prin furtul calificat savarsit de catre gruparile constituite la nivel guvernamental, avand ca efect degrevarea instantelor de judecata, de dosare aflate pe rol, cu aceasta speta.

In continuare, avem incredere in Justitia Romana, care nu se lasa santajata, influientata, de catre politicieni aflati la guvernare si slugile lor, ce-i consiliaza demonic, impotriva politistilor activi sau in rezerva .

De aici, se poate descarca hotararea Tribunalului Bucuresti si poate fi depusa, cu titlu de practica judiciara, la dosarele personale, privind aceeasi speta.

 

Vezi hotararea aici

.

Postarea anterioara

PRACTICA JUDICIARA FAVORABILA pentru politistii in rezerva pe Legea 152/2017 - Majorare cu 10% cuantum pensie

Recomandam tuturor politistilor in rezerva, care au deschis actiune pe Legea nr. 152/2017 - majorare ... Read more

Check Also

Incompetenta reprezentantilor conducerii Ministerului Afacerilor Interne, prin sfidarea rezervistilor militari sau politisti, naste monstruozitati si revolta

Incompetenta reprezentantilor conducerii Ministerului Afacerilor Interne, prin sfidarea rezervistilor militari sau politisti, naste monstruozitati si revolta

      Recent, rezervistii MAI, proveniti din randul militarilor si al politistilor, au luat cunostinta cu …

Leave a Reply

Your email address will not be published.