Wednesday , 6 July 2022
adevar sau minciuna

Adevar sau Minciuna ?

ASOCIATIA PENTRU RESPECTAREA DREPTURILOR SI CONSILIEREA CETATENILOR – ARDCC

lanseaza

PROGRAMUL

 
Reclamele, afirmatiile publice ale profesionistilor:

ADEVAR  sau  MINCIUNA ?

Prin reclame si afirmatii publice, profesionistii urmaresc mentinerea clientilor aflati in portofoliu, castigarea de clienti noi, o pozitie mai buna pe piata  profit mai mare, imagine mai buna, eventual punerea concurentei intr-o pozitie de inferioritate, prin aceea ca nu se ridica la inaltimea ofertei, reclamei,  celui care face afirmatii specifice de marketing  etc.

Dar, oare aceste afirmatii sunt adevarate  sau sunt doar de fatada, in scopul de a atrage clienti noi si ai mentine pe cei existenti   ?

Astazi, Banca Transilvania  – CEO-ul  OMER TETIK – 07 aprilie 2015 afirma: „ Incepand de maine, Banca Transilvania nu va mai inregistra comisionul de risc atasat creditelor Volksbank si vom incepe in cazul tuturor clientilor sa privim comisioanele abuzive platite pana acum. O sa le dam inapoi prin reducerea soldului creditului, indiferent de valuta”, a spus Omer Tetik (foto)

citeste aici declaratia

Acest comision va fi eliminat din contractele de credit încheiate între bancă şi consumatori.

Mai mult decât atât, BT va stopa calculul comisionului de risc/administrare inclusiv pentru clienţii aflaţi în prezent în portofoliul Volksbank România şi care au semnat contracte de credit cu această bancă atât în lei, cât şi în euro şi dolari.

“Returnarea va fi efectuată prin diminuarea creditului în sold, care se va aplica la o dată ulterioară, după finalizarea programului de conversie pentru clienţii VBRO cu împrumuturi în franci elveţieni”, după cum arată comunicatul Băncii Transilvania.

citeste aici declaratia

Clientii Bancii Transilvania  care fac dovada contrariului celor afirmate mai sus de CEO-ul OMER TETIK, ii rugam sa ne contacteze !

Formular de contact

Următoarea postare
banca clauze abuzive

Banca Transilvania

Clauze abuzive constatate de instantele de judecata prin hotarari judecatoresti. Practica judiciara favorabila clientilor. [wp-svg-icons ... Read more

Postarea anterioara
catfishing

Ce este „catfishing-ul” ?

Aceasta este o înşelătorie online care capătă popularitate şi se numeşte „catfishing”. De obicei nu ... Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published.