Monday , 15 April 2024
ipj_botosani

AJUTOARE achitate deja la 40 de camarazi de la IPJ Botoșani! Felicitările noastre pentru aceștia!

Felicitam pe seful IPJ Botosani, comisar sef de politie Viorel Serbanoiu, pentru verticalitate, profesionalism !

A dat dovada ca este un bun cunoscator al prevederilor Legii nr. 544/2001, prin raspunsul scris, comunicat catre www.ardcc.ro , spre deosebilre de un alt sef IPJ care deleaga astfel de raspunsuri purtatorului de cuvant .
Felicitam beneficiarii carora li s-au achitat AJUTOARELE, pentru ca au avut sange in instalatie, au dat in judecata si au castigat. Ca rezervisti, fosti militari sau politisti, nu ii invidiem, ci dimpotriva, ne bucuram pentru ei, intrucat aceasta este starea de normalitate .
Militarii si politistii trebuie sa beneficieze toti de aceste ajutoare la trecerea in rezerva, ce au fost acordate inca de pe vremea domnitorului Cuza Voda si nu sa fie nevoiti sa se umileasca, cersind acest drept care li se cuvine.
Felicitam judecatorii intelepti si profesionisti, care au pronuntat hotarari judecatoresti favorabile, prin care au obligat la plata pe abuzatorii angajatori, reprezentanti ai Statului Roman si au scos in evidenta abuzul la care au fost supusi beneficiarii acestor AJUTOARE .
Pentru cei care vor probe, din care rezulta ca aceste AJUTOARE au fost achitate si inca se mai achita, atasam alaturat doar o adresa din cele multe detinute de catre ARDCC, prin care exemplificam cum 40 de camarazi au incasat deja aceste AJUTOARE, iar onor MAI, MApN, etc., stiu despre aceasta discriminare comparativ cu ceilalti militari si politisti, dar asemeni strutului, au comunicat catre ARDCC, ba ca nu au situatii exacte, ba ca fac demersuri in guvern pentru acordarea acestor AJUTOARE, bla.. bla… bla …

Pe scurt … muuuulta abureala si vrajeala …
Pentru discipolii lui Toma Necredinciosul, avem rugamintea sa nu ne solicite acum si extrase bancare, dispozitii de plata , seria banilor ce au fost achitati beneficiarilor din aceasta adresa de raspuns !
Cei care au sau vor avea dosare la instanta, pentru revendicarea acestor ajutoare, recomandam sa ataseze si aceasta adresa, pentru a scoate in evidenta discriminarea la care sunt supusi de catre fostul lor angajator.

Puteti vedea raspunsul aici:

Următoarea postare
ipj_suceava

IPJ Suceava se situeaza la polul opus fata de IPJ Botosani, desi sunt vecini de judet si au aceeasi Curte de Apel

      Dupa ce ne-am petrecut vreo 30 de ani in structuri de APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ. ȘI ... Read more

Postarea anterioara
documentele ce sunt necesare pentru acțiunea în vederea obținerii ajutoarelor pecuniare pt. ieșirea la pensie

Cerere ajutoare pensie pentru militari si politisti - Modelul orientativ, cel mai concis, actualizat

Cerere ajutoare pensie pentru militari si politisti - Modelul orientativ, cel mai concis, actualizat C ... Read more

Check Also

acordarea ajutoarelor pentru militari si politisti la trecerea in rezerva

ACORDAREA AJUTOARELOR PENTRU MILITARI SI POLITISTI LA TRECEREA IN REZERVA

CATRE , Presedintia Romaniei, C.S.A.T., Guvernul Romaniei, Senat, Camera Deputatilor, Ministru MAI, MApN Propunerea Asociatiei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *