Sunday , 3 December 2023
ipj_suceava

IPJ Suceava se situeaza la polul opus fata de IPJ Botosani, desi sunt vecini de judet si au aceeasi Curte de Apel

      Dupa ce ne-am petrecut vreo 30 de ani in structuri de APĂRARE, ORDINE PUBLICĂ. ȘI SIGURANȚĂ NAȚIONALĂ, dupa ce la randul nostru am semnat raspunsurile scrise la mii si mii de petitionari, aflam de la IPJ Suceava ca : “ hotărârile judecătorești nu sunt emise de I.P.J. Suceava “ .  Extraordinar ! Muream si nu stiam acest lucru, dar prin profesionalismul semnatarului acestei adrese si a celor care se mandresc ca l-au numit in functie, ne-am luminat cu totii, dupa ce in prealabil cazusem din picioare.

     Am solicitat si la IPJ Suceava, unitate care a achitat contravaloarea AJUTOARELOR in numar foarte mare, comparativ cu alte judete, sa ne raspunda la aceleasi intrebari ca la IPJ Botosani. Fara alte comentarii … priviti raspunsul atasat si va minunati !

     Am trimis acest raspuns scris al IPJ  Suceava, la conducerea MAI, la Corpul de Control al MAI (care ne teroriza cand eram in serviciu si sanctiona, daca ai fi intarziat doar cu o zi raspunsul catre petent).     Am revenit cu solicitarea la IPJ Suceava, dar toate aceste institutii au adoptat politica strutului si nu au mai comunicat vreun raspuns scris, dand dovada de secretomanie nejustificata, desi este vorba de modul cum se cheltuie banul public si de un interes general public, mai ales pentru camarazii militari si politisti.

    Nu ne ramane decat sa-i obligam in instanta sa comunice raspuns scris la petitia noastra conform Legii nr. 544/2001.

    Intrebam si noi ….  IPJ Suceava face parte din alt stat, alt minister fata de celelalte structuri MAI ?   Cand or sa citeasca Legea nr. 544/2001 cei de la IPJ Suceava si sa o puna in aplicare ?   Se mai ocupa cineva in minister de pregatirea profesionala a lucratorilor sau numirea pe functii dupa preferinte politice a devenit o cutuma ?

Raspunsul IPJ Suceava:

Următoarea postare
LEGITIMATIE PENTRU CADRELE MILITARE IN REZERVA/RETRAGERE

Si rezervistii Ministerului Afacerilor Interne trebuie sa aiba legitimatii, asemeni celor de la Ministerul Apararii Nationale !

De cate ori nu s-a intamplat ca TU, rezervist al Ministerului Afacerilor Interne, sa stai ... Read more

Postarea anterioara
ipj_botosani

AJUTOARE achitate deja la 40 de camarazi de la IPJ Botoșani! Felicitările noastre pentru aceștia!

Felicitam pe seful IPJ Botosani, comisar sef de politie Viorel Serbanoiu, pentru verticalitate, profesionalism ! ... Read more

Check Also

acordarea ajutoarelor pentru militari si politisti la trecerea in rezerva

ACORDAREA AJUTOARELOR PENTRU MILITARI SI POLITISTI LA TRECEREA IN REZERVA

CATRE , Presedintia Romaniei, C.S.A.T., Guvernul Romaniei, Senat, Camera Deputatilor, Ministru MAI, MApN Propunerea Asociatiei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *