Friday , 19 August 2022
agent sef principal (r) ION COMAN

ION COMAN … profesionalism, experienta, seriozitate

  ( disponibilitatea maxima la aceeasi adresa localit. Limanu, str. Teiului nr. 7, jud. Constanta 0753021584 )

       Domnul agent sef principal (r)  ION COMAN,  este membru ARDCC inca de la infiinatrea acestei asociatii, pe  care o reprezinta in zona de sud a litoralului, fiind in permanenta la dispozitia cetatenilor, conform statutului asociatiei ARDCC .

        Domnul agent sef principal (r)  ION COMAN,  poseda o vasta experienta profesionala si sociala, in calitate de fost politist, activand pe diferite linii de munca, inclusiv politie de proximitate, dand dovada de amabilitate si solicitudine in relatiile cu cetatenii si problemele cu care acestia se confrunta, consiliindu-i in mod eficient.

        Totalitatea calitatilor ce-l caracterizeaza, au determinat politistii constanteni sa-l aleaga ca lider de sindicat,functie pe care o detine si in prezent, in scopul reprezentarii intereselor profesionale ale acestora.

        Conducerea ARDCC recomanda cetatenilor sa se adreseze cu incredere d-lui Ion Coman la aceeasi adresa cunoscuta de catre cetateni sin anul  2009  si pana in prezent, localit. Limanu, str. Teiului, nr. 7, jud. Constanta , tel.  0753021584 , e-mail  comani2004@yahoo.com , beneficiind de tot sprijinul asociatiei in solutionarea unor situatii ce fac obiectul statutului asociatiei.

 

PRESEDINTE ARDCC

RAILEANU P.DUMITRU

Următoarea postare

PROGRAMUL PENTRU COMBATEREA SI DEZVALUIREA ABUZURILOR STATULUI ROMAN IMPOTRIVA CETATENILOR SAI – STRUCTURI COMPLICE SI FACTORI FAVORIZANTI

CONSTATARI   OBIECTIVE   MASURI   ANALIZE   INFORMARI LA FORURI INTERNATIONALE   PROPUNERI DE ... Read more

Postarea anterioara

Pensii - Practica Judiciara

Pensii - obtinerea ajutoarelor cu ocazia iesirii la pensie - Practica Judiciara - Hotarari ale ... Read more

Check Also

acordarea ajutoarelor pentru militari si politisti la trecerea in rezerva

ACORDAREA AJUTOARELOR PENTRU MILITARI SI POLITISTI LA TRECEREA IN REZERVA

CATRE , Presedintia Romaniei, C.S.A.T., Guvernul Romaniei, Senat, Camera Deputatilor, Ministru MAI, MApN Propunerea Asociatiei …

Leave a Reply

Your email address will not be published.