Wednesday , 8 February 2023

CLAUDIU IONESCU … profesionalism, experienta, seriozitate, perseverenta,…….

Domnul maior (r)  Claudiu Ionescu, (anterior trecerii in rezerva – subcomisar de politie), este membru ARDCC inca de la infiintarea acestei asociatii, pe  care o reprezinta la nivel national, in special in zona Hunedoarei, fiind in permanenta la dispozitia cetatenilor, conform statutului asociatiei ARDCC .

Domnul maior (r)  Claudiu Ionescu,  poseda o vasta experienta profesionala si sociala, in calitate de fost politist, activand pe diferite linii de munca, in cadrul Politiei Judiciare( violenta, minori, prostitutie, arme, furturi si spargeri) dand dovada de amabilitate si solicitudine in relatiile cu cetatenii si problemele cu care acestia se confrunta, consiliindu-i in mod eficient.

Totalitatea calitatilor ce-l caracterizeaza, au determinat foarte multi cetateni din intreaga tara, in special cei cu probleme economico-sociale, dar mai ales militarii si politisti, la nivel national, sa il caute pentru a-i cere sfatul, intrucat d-ul maior (r)  Claudiu Ionescu, s-a evidentiat la nivel national, ca lider incontestabil si initiator al unor actiuni, mai ales in instanta de judecata, in scopul respectarii drepturilor cetatenilor in rezonanta cu Statutul Asociatie  ARDCC, fiind portavocea reprezentarii intereselor profesionale ale militarilor, politistilor, al cadrelor in rezerva, al clientilor bancari abuzati, in general al cetatenilor ce sunt victime ale abuzurilor administratiilor publice locale si centrale.

Este un dusman inversunat al nedreptatilor, al ilegalitatilor, neezitand niciodata de a le face publice, pentru a descuraja generalizarea acestora, dar mai ales pentru a le elimina .

Precizam, inca o data, ca intreaga activitate in cadrul ARDCC, inclusiv a d-lui Claudiu Ionescu, se desfasoara in exclusivitate pe baza de voluntariat (deci activitate neretribuita pecuniar) si raportat la rezultatele obtinute de catre d-ul Claudiu Ionescu in cadrul asociatiei, este cu atat mai mult de apreciat, de unde razulta caracterul si calitatea sa umana in randul cetatenilor, indiferent din ce categorie socio-profesionala provin acestia

Conducerea ARDCC recomanda cetatenilor in acest sens, sa se adreseze cu incredere d-lui Claudiu Ionescu la aceeasi adresa cunoscuta de catre cetateni, din anul 2014 pana in prezent, localit. Hunedoara, str. I. L Caragiale, nr.3, jud.Hunedoara, tel.  075707106, e-mail  adaescu34@yahoo.com , beneficiind de tot sprijinul asociatiei in solutionarea unor situatii ce fac obiectul statutului asociatiei noastre.

 

PRESEDINTE ARDCC

RAILEANU P.DUMITRU

Următoarea postare
ASOCIAȚIEI PENTRU RESPECTAREA DREPTURILOR ȘI CONSILIEREA CETĂȚENILOR

MODEL ORIENTATIV DE CERERE CATRE ANGAJATOR - pentru obtinerea ajutoarelor cu ocazia iesirii la pensie pentru politisti si militari.

MODEL ORIENTATIV DE CERERE CATRE ANGAJATOR - pentru obtinerea ajutoarelor cu ocazia iesirii la pensie pentru politisti si ... Read more

Postarea anterioara

PROGRAMUL PENTRU COMBATEREA SI DEZVALUIREA ABUZURILOR STATULUI ROMAN IMPOTRIVA CETATENILOR SAI – STRUCTURI COMPLICE SI FACTORI FAVORIZANTI

CONSTATARI   OBIECTIVE   MASURI   ANALIZE   INFORMARI LA FORURI INTERNATIONALE   PROPUNERI DE ... Read more

Check Also

acordarea ajutoarelor pentru militari si politisti la trecerea in rezerva

ACORDAREA AJUTOARELOR PENTRU MILITARI SI POLITISTI LA TRECEREA IN REZERVA

CATRE , Presedintia Romaniei, C.S.A.T., Guvernul Romaniei, Senat, Camera Deputatilor, Ministru MAI, MApN Propunerea Asociatiei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *